Gunung Gede

Buon Natale e anno nuovo 2013

Vrolijke Kerstmis en nieuwe jaar 2013

Judul Slide

Frohe Weihnachten und neues Jahr 2013

Memuat...

Minggu, 27 November 2011

Home » » Doa dan Wirid Pilihan

Doa dan Wirid Pilihan

Jampe sareng Watak + Wirid Hari Kelahiran (Wewedalan Jalmi)
Jampe-jampe
·         Jampe Asihan
Asihan aing siruncang kunang, diruncang sariring datang, dikukut sarinding mangku, pangirut isun ku awaking …. Bin …..


·         Jampe Pamulang Pamake Batur
Papag sanggul tihulueun, papag sungsang ti tunjangeun, papapag papulang-pulang, mulih kajati mulang kaasal

·         Jampe Nguseup
Jeujeur sanggal tali cacing beungbeurat timbul, ieu tampanan pangirim aing, katepi kusia sanggut, teu katepi balikan deui. Anu merul tiparung, anu liar tibantar, peureut danta peureut danti, pureut ku sri puasih, asih ku useup aing

·         Jampe Kajayaan Cai
Bayu kukus bayu nungku, bayu herang kajayaan, jaya aing jaya cai, jaya aing batan cai


Wewedalan sareng Wiridna
1)      Jumaah (cai):
Rendah sok ngalaipkeun diri, imah nyanghareup wetan, dina gering dzikir jeung Sholawat Nabi, wiridna YA KHAFIDH YA MUGHNIY 600 X (Nabi Muhammad SAW)

2)      Sabtu (bumi):
Reug-reug, imah nyanghareup ka Kaler, dina gering balur ku bawang bodas, wiridna YA FATAHU YA ROZAKU 900 X (Nabi Musa)

3)      Ahad (mega):
Sok mere penerangan, berehan, imah nyanghareup ka Wetan, dina gering ubarna daun cabe make minyak seungit, wiridna YAHAYYU YA KOYYUM 500 X (Nabi Adam)

4)      Senen (kembang):
Loba anu asih, imah nyanghareup ka Kaler atau Kulon, dina gering ubarna daun turi beureum + kayu manis + papagan asem dirieus dibalurkeun, wiridna YA ROHMAN YA ROHIM  400 X (Nabi Ibrahim)

5)      Salasa (seuneu):
Gede ambek, berehan, imah nyanghareup Kaler, dina gering ubarna bawang bodas balurkeun, wiridna YA MALIKUL KUDDUS 300 X (Nabi Yunus)

6)      Rebo (daun):
Rendah hate, akur jeung babaturan, rumah nyanghareup ka Kaler atau Kulon, dina gering ubarna dibalur minyak kalapa hejo, wiridna YA KATSIRU YA MUNTAHA 700 X (Nabi Nuh)

3 komentar:

  1. link jblay donk


    gw mh ga perlu n udh ganteng ini

    BalasHapus
  2. Wah gw ga punya tuh, lagian buat ape gw posting yang kayak gitu, tanya aja sama mbah google, banyak tuh....

    thx dah berkunjung.

    BalasHapus
  3. Hari Kamis nya mana? kok gax ada?

    BalasHapus

Silakan berkomentar dengan menggunakan bahasa yang sopan dan tidak mengandung pornografi.
Anda bisa berkomentar dengan menggunakan pilihan: Nama/URL. Kolom URL bisa dikosongkan.